Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperfagyi » Tejszínes fincsi barackfagyi » Házi fincsi gyümölcs fagyi » Házi gyümölcsjoghurt fagyi
» Tejszínes barackfagyi » Kávéparfé » Dinnyegranita » Csokoládéfagylalt whiskyvel
» Piros gyümölcsfagyi (10 adag) » Mascarponés meggyfagylalt » Vaníliás tejszínfagylalt II. » Házi fagylalt egyszerűen
» Bohóc kehely » Mentás- epres fagylalt » Tejszínes pálcikás jégkrém » Addiktív eperhab


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.