Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az igazi jég kocka » Citromfagylalt II. » Banános sárgadinnyefagyi » Tökmag fagyi vörös áfonyával
» Csoki-koko shake dióval » Málnafagyi » Málnás kedvenc » Eper álom
» Tejszínes barackfagyi » Diétás vanília fagyi » Epres fagyi, diétásan » Mézes mákos parfé
» Húsvéti jégkrém » Csokoládé fagylalt » Túrófagyi házilag » Csodafagyi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.