Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos meggyfagyi » Joghurtos feketeszeder fagyi » Túrófagyi » Fagyis palacsinta
» Epres sorbet » Piros gyümölcsfagyi (10 adag) » Télifagyi » Áfonyafagylalt
» Gyümölcsös fagylaltkehely » Tejszínes fincsi barackfagyi » Joghurtos meggyes parfé » Extra gyors málnafagylalt
» Egyszeru Bounty fagyi » Csokifagyi » Citrom fagyi » Nektarinos fagylalt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.