Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávés granita » Rumos-diós csokifagyi » Konyakmeggy fagyi » Olasz mogyorós-mézes fagylalt
» "Bűnmentes" Citrom fagyi » Csoki-koko shake » Őszibarack sorbet » Tejszínes pálcikás jégkrém
» Házi fagyi (vaníliás) » Tuticsokis fagyi » Sült fagyi másképp » Curacaofagyi
» Sült fagylalt (Kata-féle) » Tégy ahogy a kedved engedi » Málna fagylalt házilag » Málnás kedvenc


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.