Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 4 finom jégkrém » Őszibarack sorbet » Csokoládés fagylat » Cseresznyés jégdesszert
» Ibolyafagylalt » Mennyei gyümölcshab fagylalt » Karamell fagyi » Mogyorós csokoládés fagyi
» Extra gyors málnafagylalt » Olasz mogyorós-mézes fagylalt » Cassata2 » Konyakmeggy fagyi
» Házi gyümölcsfagyi » Jégkrém torta egyszerűen! » Mascarpone-eper fagylalt » Télifagyi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.