Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Addiktív eperhab » Cappuchino fagylalt » Csoki-koko shake » Mascarponés meggyfagylalt
» Házi gyümölcs fagyi » Meggyes fagylaltkehely » Házi fagyi (vaníliás) » Grapefruitgranita
» Kávéparfé » Keserűcsokis fagylalt » Epres túrófagylalt » Csokoládé fagylalt(reform)
» Konyakmeggy fagyi » Mézes mákos parfé » Csoki gombóc » Csokifagylalt


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.