Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eper smoothie » Csoki-koko shake dióval » Kávékrém Fagylalt » Gyümölcs fagylaltok
» Házi fincsi gyümölcs fagyi » Málna fagylalt házilag » Mennyei gyümölcshab fagylalt » Tégy ahogy a kedved engedi
» Csoki gombóc » Túrófagyi » Nektarinos fagylalt » Tejszínes citromfagylalt
» Dinnyedesszert » Csokoládé parfé » Mozart fagyi házilag » Gyümölcsös fagylaltkehely


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.