Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0.5 kg főtt áttört gesztenye
0.5 l tejszín
cukor
vanília
rum kis kanál
kevés tej

Elkészítés:
A gesztenyét ízlés szerint cukorral,vaníliával a kis kanál rummal és a forró tejjel elkeverjük,hogy lágy krémszerű legyen.Kihűtjük és összevegyítjük a keményre vert tejszínhabbal.Kifagyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Keserűcsokis fagylalt » Epres parfé » Jeges-citromos » Málnafagyi
» Bazsalikomos eperfagylalt » 4 finom jégkrém » Gesztenye fagyi 1 » Házi fagylalt egyszerűen
» Dinnyegranita » Barackbólé fagyival » Vaníliás tejszínfagylalt II. » Házi fincsi gyümölcs fagyi
» Mennyei gyümölcshab fagylalt » Málnás kedvenc » Finom Vienetta házilag » Bohóc kehely


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.