Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grilltál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db cukkini
20 dkg gomba
30 dkg burgonya
30 dkg csirkemell (vagy bőr nélküli felsőcomb)
grillpác
1 db ananász

Elkészítés:
Elkészítése:

A zöldségeket meghámozzuk és alaposan megmossuk. A cukkinit és a burgonyát kb. 0,5cm-es vastagságú karikákra, a gombát méretétől függően félbe, esetleg négy részre, a húst pedig ízlés szerinti darabokra vágjuk. A grillpácban megforgatjuk a zöldségeket és másfél órán keresztül a hűtőben pihentetjük. Ugyanúgy járunk el a húsokkal is. A hűtőből kivéve a forró grillrácsra pakoljuk őket és készre sütjük! Mikor ezekkel kész vagyunk karikákra darabolt ananászt rakunk a rácsra és ízlés szerinti állagúra grillezzük! Tálaláskor mindenből rakunk a tányérra. Esetleg barnarizst is főzhetünk mellé!

Tanácsok:
Idő: 50 perc
Nehézség: könnyű


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Malacpaprikás » Rakott krumpli cukkinivel » Sörös sonkatekercs » Sajtban sütött tojás
» Csirkés pitatáskák » Lecsó nokedlivel » Darált húsos rakott karfiol » Színes lecsó
» Rakott karfiol tojással » Tejszínes rakott zöldség » Csípős húspogácsa » Babgulyás cipóban tálalva
» Csirkés-zöldséges rizotto » Budapest ragu » Kéksajtos sült alma » Pecsenyekacsamáj


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.