Tutireceptek.hu fejléc

Töltött zsemle - 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 zsemle
15 dkg párizsi
15 dkg sajt
1 nagy doboz tejföl
fokhagyma

bors
ételízesítő

Elkészítés:
A zsemle tetejéből levágunk egy kis kalapot, hogy egy lyukat kapjunk. A lyukon keresztül kivájjuk a belsejüket, összetépkedjük, beletesszük egy tálba. A párizsit apró kockára vágjuk, szintén mehet a tálba, hozzá csatlakozik a lereszelt sajt fele, a nagy doboz tejföl, ízlés szerint zúzott fokhagyma, majd ízesítjük, sóval borssal, ételízesítővel. Visszatöltjük az üres belsejű zsemlékbe, tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, majd mehetnek a sütőbe míg szép pirosra nem olvas a tetején a sajt.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: dincike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconnal töltött lángos » Amerikai töltött fasírt » Töltött ostya 2. » Töltött makréla
» Töltött paprika hús nélkül » Töltött szendvics » Töltött gombafejek rántva » Töltött karaj, másképpen
» Töltött gomba sajttal » Töltött banán » Töltött tojás (garnélával) » Ormánsági töltött káposzta
» Töltött füge » Fincsi töltött tök » Hideg töltött saláta » Gyulai töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.