Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött zsemle - 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 zsemle
15 dkg párizsi
15 dkg sajt
1 nagy doboz tejföl
fokhagyma

bors
ételízesítő

Elkészítés:
A zsemle tetejéből levágunk egy kis kalapot, hogy egy lyukat kapjunk. A lyukon keresztül kivájjuk a belsejüket, összetépkedjük, beletesszük egy tálba. A párizsit apró kockára vágjuk, szintén mehet a tálba, hozzá csatlakozik a lereszelt sajt fele, a nagy doboz tejföl, ízlés szerint zúzott fokhagyma, majd ízesítjük, sóval borssal, ételízesítővel. Visszatöltjük az üres belsejű zsemlékbe, tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, majd mehetnek a sütőbe míg szép pirosra nem olvas a tetején a sajt.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: dincike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött paradicsomgombák » Juhászzsemle » Túróval Töltött Zsemle » Töltött gomba "Vera módra"
» Töltött krumpli » Töltött sült kifli » Borsóval töltött karaj » Szalonnás zsemlegombóc
» Zsemlés köret » Gombával töltött karaj » Csirkemájjal töltött karaj » Kókusszal töltött kifli
» Csornai töltött paprikás » Töltött-rántott sajt » Gombával töltött burgonya » Töltött cukkíni egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.