Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fojtott hús tarjából recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg tarja
4-5 fej vörös hagyma (ennyi biztos kell)
1-1,5 kg krumpli

bors

Elkészítés:
A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát karikára vágjuk.

Az összetevőket egy kizsírozott jénaiba soronként bepakoljuk, krumpli, hús, hagyma, ezt folytatjuk, a végén krumplival zárunk. A krumplit is sózzuk, borsozzuk, vagy a só helyett egy kis ételízesítőt is szórhatunk rá. Ezek után a jénaiba öntsünk 1-1,5 dl vizet, majd rakjuk sütőbe úgy 160-180 fokon. Lefedve süssük 50-60 percig, majd a jénai tetejét levéve pirítsuk pirosra a tetejét.

Egyszerű, de finom ételt tálalhatunk szeretteinknek.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fojtott csirke » Fojtott-hús » Cigánypecsenye tarjából » Babos pacal
» Karfiolos egytálétel » Diós pipimell » Fokhagymás-diós lapcsánka » Csirkés tál
» Rizses-tojásos gomba » Cékla rizottó" » Rakott savanyúkáposzta » Húsos töltött burgonya
» Görög körözött » Cukkínitorta » Gombás rakott tál sütőben » Diós töltött káposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.