Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyarmati krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Piskóta:
5 db tojás, 5 evőkanál víz, 10 evőkanál kristálycukor, 1/2 csomag sütőpor, 10 evőkanál liszt, 2 evőkanál kakaó.
Krém:
2 csomag tejszín vagy vanília puding, 6 dl tej,
1 Rama, 20 dkg porcukor, l cs. vanília cukor.
Tortabevonó

Elkészítés:
A tojásfehérjéket elkezdjük habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a k.cukrot. Kemény habbá verjük, belekanalazzuk folyamatos verés közben a vizet majd a tojássárgákkat.A lisztet a sütőporrak keverjük és lazán beledolgozzuk a tojáshabba.A kész piskótatésztát megfelezzük a felébe 2 ek. kakaót teszünk. Külön-külön megsütjük mint a piskótát.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingokat és kihűtjük.A Ramat 20 dkg porcukorral és a vanília cukorral kikavarjuk a hideg pudinggal összedolgozzuk. Alulra a kakaós lap kerül megkenjük a krém felével, ráhelyzzük a másik lapot, kissé hűtjük, majd olvasztott csokival bevonjuk. Nagyon finom!


A receptet beküldte: Nóra*


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banánkrémes pite 2. » Krémes isler » Karácsonyi diós krémes » Epres túrókrémes torta
» Jugó krémes » Baconös-tojáskrémes kalács » Franciakrémes-torta » Lencsekrémes pirítós
» Krémes szőlő saláta » Darált kekszes krémes » Vaníliakrémes almás muffin » Fincsi kedvenc krémesem
» Krémes hókocka » Pudingkrémes sportszelet » Bácskai- krémes » Csokikrémes csokitorta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.