Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseh krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:
45 dk liszt,
10 dk zsír,
15 dkg porcukor,
3 egész tojás,
1 csomag sütőpor,
pici só.
Ezt összegyúrjuk, három részre vágjuk.
Krém hozzávalói:
Első krém:
1 liter tejből,
3 csomag vanília ízű pudingporból a szokásos módon főzött krémet készítünk.
2.krém:1 csomag RÁMA, 1 csomag vaníliás cukor, 1 egész tojás.

Elkészítés:
A tepsi hátoldalán a kinyújtott lapokat előmelegített sütőben megsütjük. Hűlni hagyjuk. A habosra kevert margarinos krémbe apránként belekeverjük a főzött krémet, és ezzel is habosra keverjük. A lapokat ezzel a krémmel töltjük. Tálalásnál a porcukorral megszórjuk. Kockára vágva tálaljuk. Tárolása azonban hideg helyen történjen.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom piskóta krémes » Francia mákos krémes » Whiskey-krémes torta » Albán krémes Emyke módra
» Tojáskrémes szendvics » Krémes körtetorta » Francia krémes házilag » Fűszeres-vajkrémes pogácsa
» Zöldségkrémes karajszelet » Gyümölcskrémes kocka » Sajtkrémes bundáskenyér » Banánkrémes csók
» Debreceni krémes » Sárga krémes kekszkocka » Tojáskrémes melegszendvics » Almás-krémes süti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.