| Gyufaszálak sütése receptSütemények, édességek Hozzávalók: 60 dkg liszt 35 dkg margarin 20 dkg porcukor 1 tojássárgája 5 dkg étcsokoládé 5 dkg fehércsokoládé Elkészítés: A fenti anyagokbol gyors mozdulattaltésztát készitünk, 1- 2 órára hütőbe tesszük. Majd egész vékonyra ki nujtjuk, 10 cm csikokra vágjuk, a csikokat is felvágjuk fél cm csikokra, majd tepsibe tesszük és szép világosra sütjük. Amikor kihültek egyik felét fekete csokiba mártjuk, a tészta másik felét fehércsokiba mártjuk. Ezért ugy nézki, mintha használt gyufa a fehér csokiba mártott, az az étcsokiba mártott az még a használatlan gyufát ábrázolja. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |