Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habkönnyű csokoládékrém recept

Kategória:


Hozzávalók:

• 1 tojásfehérje
• 3 evőkanál natúr kakaópor, vagy Norbi instant kakaó
• folyékony édesítő ízlés szerint

Elkészítés:
Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá, majd ehhez óvatosan keverd hozzá a kakaóport és az édesítőt. Nagyon könnyű, csokiízű habot kapsz.
Egyetlen hátránya, hogy szinte azonnal meg kell enni, ugyanis a tojáshab egy idő után összeesik. Szerencsére ez a körülmény nálunk még egyszer sem okozott problémát — annál inkább az utánpótlás.

Tanácsok:
Igaz, nem önálló étel (bár puding helyett én szívesen kanalazom), viszont egy csomó más finomság alapja lehel.
Larának például a palacsintába töltött változat nagyon bejön.
Arra mindig ügyelj, hogy csak natúr kakaóport használj, a különféle granulátumokat ugyanis telenyomják répacukorral.


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habkönnyű mákos süti » Csokoládékrém 2 » Konyakos csokoládékrém » Habkönnyű-citromos kuglóf
» Tejszínes csokoládékrém » Csokoládékrémes málnatorta » Habkönnyű rántotta » Habkönnyű sóskifli
» Habkönnyű nyári édesség » Habkönnyű mákos » Habkönnyű rántotta 2. » Habkönnyű tejberizs
» Habkönnyű sóskifli 1 » Tartalmas csokoládékrém » Habkönnyű kifli » Csokoládékrém


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.