Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-sajtos pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 szelet toast (pirítós) kenyér
10 dkg vaj
20 dkg reszelt trappista sajt
6 evőkanál tej
1 mokkáskanál mustár
1 lilahagyma
őrölt bors


Elkészítés:
A megpuhult vajat krémesre keverjük a reszelt sajttal és a tejjel, majd hozzáadjuk a mustárt, és borsot őrlünk bele. A hagymát vékony karikákra vágjuk, leöntjük forró vízzel, 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük, és hagyjuk teljesen megszáradni. A kenyerek egyik oldalát sütőben megpirítjuk, majd a másik oldalára kenjük a sajtos krémet, rárakjuk a hagymakarikákat, és forró sütőben sütjük, amíg a sajt teteje megpirul.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 570 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás-sajtos kalács » Répás almás pirítós » Nap-pirítós » Sárgaborsókrém pirítósra
» Tükörtojásos pirítós » Avokádókrémes pirítós » Medvehagymás-sajtos kifli » Lencsekrémes pirítós
» Olasz pirítós » Hagymás-sajtos süti » Hagymás-sajtos tarja » Paprika-krém pirítóshoz
» Velős pirítós » Padlizsánkrém piritóssal » Weimari piritós » Olaszos pirítós


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.