Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkás-répás fejessaláta » Zabpelyhes-almás süti » Lakodalmas pogi » Egyszerű almás pite
» Update 1 Almás csodapite » Olcsó almás sütike » Almás, vaníliakrémes süti » Almás palacsintatekercs
» Almás-mazsolás rizs » Almás máglyarakás » Izgalmas krumpli » Almás Csók
» Almás kosár » Almás kalács » Tartalmas bableves » Hideg sárgarépasaláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.