Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás diós muffin » Amerikai almás » Krémsajtos almasaláta » Répás, töltött csirkecomb
» Kókuszos-almás álom » Flambírozott almáslepény » Almás melegszendvics » Almás mákos pite
» Almás, rumos puding » Birsalmás pulykamell » Almás sajt saláta » Almás tiramisu
» Sárgarépás csirkemell » Anyóspajti almás pitéje » Almás máktorta » Almás különlegesség!


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.