Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás sütike » Almás puffancsok » Májkrémes pirítós » Fahéjas-almás granola
» Modern zabos almás lepény » Almás zabpelyhes süti » Almás süti - egyszerűen » Almás narancslékoktél
» Almás ropogós » Almás, diós kalács » Almás bugyor » Almás kenyér
» Almás csirkemáj » Almás rakottas » Sárgarépás zöldmetélt » Almás lepény - gyors


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.