Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halas labdák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg heckfilé
1 gerezd fokhagyma
két szelet tejbe áztatott kenyér
1 csokor snidling
1 tojás
sajt

bors
1 evőkanál mák
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A heckfilét egy serpenyőben 5 percig süssünk néhány kanál olajban, nyomjunk mellé egy gerezd fokhagymát. Törjük össze a halat villával, keverjük hozzá a tejbe áztatott kenyereket, a csokor snidlinget, a tojást, 3 evőkanál reszelt sajtot, sót, borsot, és formázzunk golyókat belőle. Forgassuk felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd forró olajban süssük meg.

recept Kossáné Pintér Ramona


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paksi halászlé original » Olasz tonhalas tészta » Halászlé egyszerüen » Tonhalas penne
» Halászlé (bajai módon) » Avokados-tonhalas tortilla » Spenótos-tonhalas spagetti » Tonhalas szendvicstorta
» Halas rizottó » Korhely halászlé pontyból » Tonhalas szendvics » Füstölt halas rösti
» Bajai halászlé » Halas spagetti » Tonhalas spagóca » Zödséges-tonhalas omlett


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.