Tutireceptek.hu fejléc

Halas labdák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg heckfilé
1 gerezd fokhagyma
két szelet tejbe áztatott kenyér
1 csokor snidling
1 tojás
sajt

bors
1 evőkanál mák
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A heckfilét egy serpenyőben 5 percig süssünk néhány kanál olajban, nyomjunk mellé egy gerezd fokhagymát. Törjük össze a halat villával, keverjük hozzá a tejbe áztatott kenyereket, a csokor snidlinget, a tojást, 3 evőkanál reszelt sajtot, sót, borsot, és formázzunk golyókat belőle. Forgassuk felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd forró olajban süssük meg.

recept Kossáné Pintér Ramona


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Murai halászlé » Halászlé Ricsi módra » Tonhalas sajtkrémes krém » Halas rizottó 2
» Halászlé másképp » Tonhalas szendvicstorta » Füstölt halas rösti » Pontyhalászlé
» Halas burgonyás fasírt » Halas grillnyársak » Olcsó tonhalas paella » Tonhalas tészta
» Pezsgős-tonhalas spagetti » Meli halas krémje » Tonhalas szendvicskrém » Narancsos Tonhalas Salata


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.