Tutireceptek.hu fejléc

Kiniand halas receptje recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 lazac(szelet v. egész), Citrom, olivaolaj, majoranna, kakukkfű, meg amit még szeretsz. mindenféle zöldség,
fokhagymás, citromos tejföl
köretnek: rizs, vagy püré.

Elkészítés:
Karácsonyra csináltam és nagy sikere volt: Egy éjszakára pácold be a halat. Citrom, olivaolaj, majoranna, kakukkfű, meg amit még szeretsz. Másnap, ha mázas a tálad akkor nem kell áztatni, ha natúr akkor kb egy órára merítsd vízbe. Utána a pácolt lazacot belefekteted, bőrével lefelé, köré pakolhatsz mindenféle zöldséget, tetejére fokhagymás, citromos tejfölt és rá a fedőt. 20 perc után vedd le e tetőt, hogy egy kicsit piruljon. Mehet hozzá rizs, vagy püré.


A receptet beküldte: szenasie

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kosárka forma receptje 2 » Halászlé » Paksi halászlé original » Murai halászlé
» Avokados-tonhalas tortilla » Tonhalas wrap » Tonhalas spagetti » Korhely-halászlé
» Halas spagetti » Bajai halászlé » Tonhalas vegyes saláta » Olajos halas szendvicskrém
» Tonhalas spagóca » Tonhalas burgonyasaláta » Tejszínes halas tészta » Kosárka forma receptje


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.