Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halászlé egyszerüen recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg. különféle hal,
só. 1 nagy fej vöröshagyma,
2 evőkanál fűszerpaprika,
2 db. cseresznyepaprika ( vagy száraz hegyespaprika)

Elkészítés:
A halakat megtisztitjuk, fejet, uszonyokat levágjuk. A nagyobb szeleteker féálretesszük, besózzuk, a filézett csontot, fejet és egyéb részeket bográcsba tesszük. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával, felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje és erős tűzön főzzük 30 percig.Ekkor hozzáadjuk a halszeleteket, sózzuk, fűszerpaprikázzuk, beledobjuk az egyik cseresznyepaprikát és újabb 10 percig lobogó tűzön
készre főzzük.Szükség szerint tovább ízesíthetjük sóval, csipős paprikával.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcstorta egyszerüen » Brokkoli saláta egyszerűen » Csöröge fánk egyszerűen » Káposzta saláta egyszerűen
» Kókuszgolyó egyszerűen » Székelytokány egyszerűen » Korhely halászlé pontyból » Bögrés süti egyszerűen
» Pergős Rizs /egyszerűen/ » Meggyleves egyszerűen » Diós csirkemell egyszerűen » Házi fagylalt egyszerűen
» Reteksaláta - egyszerűen » Piskóta egyszerűen » Lasagne egyszerűen! » Knédli egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.