Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hangyaboly recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 cs. vsn. cukor
- 1 citrom
- 5 tojás
- 25 dkg liszt
- 1 csomag csokis tortadara (ami olyan, mint az egérkaki)
- 1 db étcsoki tortabevonó
- 1 dl rum

Elkészítés:
A margarint, a porcukrot, a van. cukrot citromhéjat kikeverjük. Hozzákeverjük az 5 tojássárgát, a lisztet, a tortadarát, a rumot, majd a végén az 5 tojás habját.
2 db őzgerincet kizsírozunk és lisztezünk majd elosztjuk bennük a masszát.
Előmelegített sütőben sütjük.
Ha kihűlt bevonjuk a tortabevonóval.

Tanácsok:
Nagyon finom és úgy néz ki mikor felszeljük mintha hangyák lennének benne.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom hangyaboly » Gesztenyés keksz rolád » Rizsfelfújt eperöntettel » Babapiskóta torta
» Valentin napra szívecskék » Stolverk szelet 2 » Fordított ananásztorta » Egyszerű joghurttorta
» Tepsis rafaello » Édes teasütemény » Krumplis lepény » Meggyes babapiskótás
» Tejfölös-szilvás lepény » Túrós muffin recept » Madártej, gluténmentes » Brazil krémes


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.