Tutireceptek.hu fejléc

Hangyaboly recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 cs. vsn. cukor
- 1 citrom
- 5 tojás
- 25 dkg liszt
- 1 csomag csokis tortadara (ami olyan, mint az egérkaki)
- 1 db étcsoki tortabevonó
- 1 dl rum

Elkészítés:
A margarint, a porcukrot, a van. cukrot citromhéjat kikeverjük. Hozzákeverjük az 5 tojássárgát, a lisztet, a tortadarát, a rumot, majd a végén az 5 tojás habját.
2 db őzgerincet kizsírozunk és lisztezünk majd elosztjuk bennük a masszát.
Előmelegített sütőben sütjük.
Ha kihűlt bevonjuk a tortabevonóval.

Tanácsok:
Nagyon finom és úgy néz ki mikor felszeljük mintha hangyák lennének benne.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom hangyaboly » Kata-féle Túró puffancs » Macskaszem (meggyes) » Kakaós-diós csiga
» Mákos őzgerinc » Kókuszos linzer » Piskóta gesztenyekrémmel » Kávékrém
» Holland szelet » Palacsinta Ági módra » Almás meggyes pite! » Forró almástáska
» Rilon szelet » Mikrós proteinsütemény » Hintett réteges » Pápaszemes sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.