Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Finom hangyaboly recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojás sárgája
25 deka margarin vagy vaj
25 deka porcukor
1/2 deci rum
25 deka liszt
1 cs sütőpor
6 darab tojás fehérje
1 cs tortadara
A tetejére:
10 deka étcsokoládé
pirított mandula pehely

Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal vagy vajjal habosra kikeverem. Majd hozzáadom a rumot lisztes sütőport és a fehérje felvert habját. Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal vagy vajjal kikent őzgerincformába teszem.

Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz. 180 fokon megsütöm. Amikor kihűlt csokival leöntöm és pirított mandulaszirommal meghintettem.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tiramisu (A legfinomabb)!! » Finom sós rudak » Jókai finombableves » Finom bográcsos káposzta
» Finom túrós gombóc » Finom falatkák » Finom Tea Kenyér Kanadából » Finom palacsinta
» A legfinomabb bableves » Finom lángos » Capuccinós finomság » Muf finom!
» Joghurtos-almás finomság » Csudafinom csokoládétorta » Finom diós » Madártejes finomság


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.