Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krémes rétes recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap

Elkészítés:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást.

A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk.
3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk.

Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos burgonyás gomboc » Szőlős rétes 2 » Panelrétes » Krémes gyümölcsleves
» Krémes-túrós » Krémes pulykafalatkák » Házi krémes » Krémes máktorta 2
» Mézes-krémes Kata-féle » Kókuszkrémes ostya » Burgonyás rétes » Babapiskótás krémes
» Túrós rétes (sós) » Húsos zöldség jénaiban » Albán finom krémes » Töltött húsos kifli


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.