Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krémes rétes recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap

Elkészítés:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást.

A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk.
3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk.

Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos zöldbabsaláta » Sajtos-húsos párnácskák » Bözsike almáskrémese » Kacsahúsos penne
» Sült krémes banán » Hartyányi krémes » Inteligens krémes! » Krémes gyümölcsleves
» Citromkrémes pite » Meggyeskrémes » Epres-krémes palacsinta » Cseh krémes 2.
» Almás krémes szelet » Túrókrémes alma » Vasvári krémes tekercs » Rákospalotai rétes


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.