Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krémes rétes recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap

Elkészítés:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást.

A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk.
3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk.

Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes-szalonnás batyu » Mézes krémes... » Különleges krémes » Kávékrémes gyümölcstorta
» Zöldséges rétes » Krémes lepény » Húsos lepény » Darált húsos pizzatekercs
» Epres túrókrémes torta » Csirkehúsos tavaszi saláta » Jutka almás krémese » Narancskrémes pite
» Baconos-húsos koszorú » Gyors lasagne réteslapból » Krémes máktorta 2 » Húsos burgonyagombóc


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.