Tutireceptek.hu fejléc

Epres krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.

Elkészítés:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk.
Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.
Elkészítjük a vaníliakrémet.
Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük.
Lenöntjük a kihűlt krémmel.
Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres tejszíntorta » Krémes sárgarépa torta » Zöldségkrémes karajszelet » Epres pezsgőtorta
» Habos kókuszos krémes » Lencsekrémes pirítós » Hepe-hupás krémes » Epres habos
» Sajtkrémes-szalonnás batyu » Krémes fókabébik » Egyszerá nosztalgia krémes » Kijevi krémes
» Epres panna cotta » Diplomata krémes » Epres fagyi, diétásan » Kávékrémes gyümölcstorta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.