Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.

Elkészítés:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk.
Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.
Elkészítjük a vaníliakrémet.
Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük.
Lenöntjük a kihűlt krémmel.
Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós krémes » Szilvakrémes rácsos » Hepe-hupás krémes » Fincsi almás krémes
» Mentolkrémes torta » Epres jegestea » Epres túrógombóc » Intelligens krémes
» Kakaós-epres sütemény » Meggyes francia krémes » Krémes hókocka » Krémes szőlő saláta
» Avokádókrémes pirítós » Mákkrémes mákos keksz » Habos epres lepény » Cseh krémes


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.