Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.

Elkészítés:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk.
Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.
Elkészítjük a vaníliakrémet.
Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük.
Lenöntjük a kihűlt krémmel.
Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás krémes 2. » Francia mákos krémes » Citromkrémes kakaóstészta » Epres-málnás ital
» Sajtkrémes-gombás levél » Epres tejkoktél » Albán krémes » Epres túrófagylalt
» Habos-diós házi krémes » Epres vanilia fagyi » Almás krémes diétásan » Pudingkrémes kekszes
» Epres-kókuszos túrógombóc » Csokis-epres torta » Krémes sült spenót » Kijevi krémes(Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.