Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Japán barnarizssaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
225g barnarizs
2 teáskanál sötét szezámmagolaj
2 gerezd fokhagyma zúzva
1 evőkanál gyömbér zúzva
450g borsó-répa-hagyma-gomba zöldségkeverék
(ízlés szerinti arányokkal)
2 kanál szójaszósz
1/2 csésze szezámmag

Elkészítés:
A barnarizst egy edényben megfőzöm, majd leszűröm és félreteszem.
Közepes lángon olajat forrósítok fel egy nagy serpenyőben, hozzáadom a fokhagymát és a gyömbért és kb egy percig hevítem. Ezután beleteszem a zöldségkeveréket és kb 3 percig párolom őket együtt. Az elkészült keveréket hozzáadom a barnarizshez és az egészet leöntöm a szójaszósszal. A szezámmag a tetejére kell, dísznek (:

Tanácsok:
Ez kb 4 adag

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 353 kcal
Szénhidráttartalom: 54 gramm
Zsírtartalom: 7,8 gramm

A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Misoshirú /Japán/ » Japán szelet » Japán » Japanese
» Japán gyümölcssaláta » Imádnivaló japán sajttorta » Tök japán módra (Nimono) » Japán palacsinta
» Japán kukoricaleves » Japanese Slipper » Japán vegyestál » Japanese Slipper II.
» Tejszínes gombaszósz » Körte-camembert saláta » Taco sali » Joghurtos cukkíni


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.