Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Japán gyümölcssaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
-2 ananász
-2 banán
-3 őszibarack
-2 szelet sárgadinnye
-pár szem cseresznye vagy meggy
-1 mandarin
-3 evőkanal méz
-2 evőkanál majonéz
-1 dl ananászlé

Elkészítés:
Az ananászokat hosszában félbevágjuk és a húsukat kivájjuk (a középső fás részt eldobjuk). Az ananász és a dinnye húsát meg a magozott őszibarackot kockákra vágjuk, a hámozott banánt karikákra. A kimagozott cseresznyével és a gerezdekre szedett mandarinnal együtt a kivájt ananászfelekbe rakjuk és behűtjük. Az ananászlevet összekeverjük a mézzel és a majonézzel, tálaláskor ezzel az öntettel locsoljuk meg a gyümölcssalátát.

Tanácsok:
Konzervgyümölcsöket is használhatunk, de az ananász friss gyümölcs legyen.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sangriás gyümölcssaláta » Tök japán módra (Nimono) » Japán barnarizssaláta » Tavaszi gyümölcssaláta
» Japán szelet » Barbi gyümölcssalátája » Datolyás gyümölcssaláta » Gyümölcssaláta túrókémmel
» Pikáns gyümölcssaláta » Japanese Slipper II. » Natúr gyümölcssaláta » Sokszínű gyümölcssaláta
» Vendégségbe gyümölcssaláta » Krémes gyümölcssaláta1 » Japanese Slipper » Õszi gyümölcssaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.