Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos párolt halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
• tengeri halfilé
• 3 ek joghurt
• zellerlevél laskára vágva
• citromlé, kevés olaj, víz
• só, bors, szerecsendió, őrölt rozmaring, kapor

Elkészítés:
1. A halfilét mossuk meg, ellenőrizzük szálkamentességét, ha találunk benne szálkát, húzzuk ki.

2. Lefedhető serpenyőben kevés olajban elhelyezzük a halfiléket, kevés citromlével megöntözzük, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a zellerlevelet, és lefedve pároljuk 15 percig. Ha kell, pici vizet öntsünk a halak alá.

3. A végén hozzátesszük a joghurtot, 5 perc alatt összeforraljuk.


A receptet beküldte: Emoke77

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kétszínű joghurtos » Párolt kelbimbó » Egyszerű joghurtos fánk » Joghurtos zellerfőzelék
» Joghurtos eper krémleves » Joghurtos sós rudacskák » Párolt vadkacsa » Fokhagymás tengeri halfilé
» Párolt lilakáposzta » Párolt vörös káposzta » Áfonyás-joghurtos kocka » Joghurtos csészés sütemény
» Joghurtos Tandori csirke » Joghurtos gyümölcsleves » Vegyes joghurtos turmix » Joghurtos gyümölcspite


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.