Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt lilakáposzta recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 fej lila káposzta
1 kis fej hagyma
2-3 alma
3 evőkanálolaj

köménymag
1 evőkanál ecet,ha épp nincs citromlé is jó
cukor

Elkészítés:
A hagmát apróra vágva olajbanmegfonnyasztjuk,hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt,besózottmajd kicsavart káposztát,meglocsoljuk ecettel,én vastag cikkekre vágom bele az almát héjastól, ízlés szerint köménymag, cukor , s fedő alatt puhára pároljuk.Ha szükséges kevés vizet öntünk alá.

Tanácsok:
Tv-ben hallottam,hogy kevés vörösborban érdemes párolni, de még nem próbáltam,sőt ha kész kis pezsgőt is érdemes bele tenni, hát nem tudom.Majd kipróbálom, mert rossz nem lehet.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: 5bastya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt felső combfilé » Párolt kelbimbó » Párolt káposzta Update1 » Borban párolt csirke
» Párolt gomba » Fehér és lilakáposztás » Tejfölös párolt hagyma » Update 1 Párolt alma
» Joghurtos párolt halfilé » Indiai párolt sertésragu » Tavaszi párolt csirkemell » Párolt káposzta finoman
» Párolt mángold » Libamell párolt szilvával » Almás párolt lilakáposzta » Mustban párolt rostélyos


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.