Tutireceptek.hu fejléc

Halfilé kakastaréjjal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tengeri halfilé
30 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 késhegynyi őrölt bors


Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk.
A szalonnát felszeleteljük, felső szélét 1 cm-re bevagdossuk, megpirítjuk, majd zsiradékából kiszedve félretesszük.
A hagymát felkockázzuk, aranysárgára dinszteljük a szalonnazsírban, elkeverjük pirospaprikával, őrölt borssal, - hozzáadjuk a halat és óvatosan átforgatva megsütjük, - úgy, hogy a halszeletek ne törjenek össze.
A halszeletek tetejére rakjuk a kakastaréjokat (kisült szalonnát) és sajtos daragombóccal tálaljuk.

Tanácsok:
Lásd a receptek között: sajtos daragombóc


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halfilé dinnyemártással » Fokhagymás tengeri halfilé » Batyuban sült halfilé » Mustáros halfilé
» Fűszeres halfilé » Tengeri halfilé másképpen » Sajtos-gombás halfilé » Juhtúrós halfilé rántva
» Tejszínes sült halfilé » Halfilé sáfrányos vajjal » Halfilé joghurtköntösben » Zöldséges tengeri halfilé
» Pikáns halfilé » Tőkehalfilé sajttal » Gombás halfilé » Tengeri halfilé rizzsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.