Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg. csiperke gomba,
25 dkg. juhtúró,
1 csomó kapor,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 csokor zöldhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl. kefir,
só,
1 mokkáskanál őrölt fehér bors.

Elkészítés:
A megtisztított és szeletelt csiperke gombát enyhén sós vízben előfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A kefirt a villával összetört juhtúróval, a finomra vágott kaporral, zöld petrezselyemlevéllel, a karikára vágott zöldhagymával, sóval és őrölt fekete borssal összekeverjük, s közben hozzátesszük a finomra vágott fokhagymát és a gombát is.Alaposan összekeverjük, hűtőbe tesszük és néhány óra múlva tálaljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel gombasaláta » Juhtúrós-sajtos muffin » Juhtúrós töltött tojás » Rakott juhtúrós laska
» Juhtúrós pogácsa II. » Spárga és gombasaláta » Kapros juhtúrós csirkemell » Juhtúrós palacsinta
» Juhtúrós háromszögek » Juhtúrós sós sütemény » Az én juhtúrós pizzám » Juhtúrós gomba
» Juhtúrós pogim » Sonkás juhtúrós karfiol » Juhtúrós rakott burgonya » Paradicsomos Gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.