Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg. csiperke gomba,
25 dkg. juhtúró,
1 csomó kapor,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 csokor zöldhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl. kefir,
só,
1 mokkáskanál őrölt fehér bors.

Elkészítés:
A megtisztított és szeletelt csiperke gombát enyhén sós vízben előfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A kefirt a villával összetört juhtúróval, a finomra vágott kaporral, zöld petrezselyemlevéllel, a karikára vágott zöldhagymával, sóval és őrölt fekete borssal összekeverjük, s közben hozzátesszük a finomra vágott fokhagymát és a gombát is.Alaposan összekeverjük, hűtőbe tesszük és néhány óra múlva tálaljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós töltött burgonya » Juhtúrós rudacska » Gombasaláta másképp » Kapros-juhtúrós csirke
» Juhtúrós-sajtos pogácsa » Juhtúrós újkrumpli » Gombasaláta 1. » Svéd gombasaláta 2
» Juhtúrós calzone » Juhtúrós kapros csusza » Juhtúrós lepény » Juhtúrós pogácsa II.
» Ízes juhtúrós pogácsa » Gombasaláta » Juhtúros rántott hús » Juhtúrós pogim


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.