Tutireceptek.hu fejléc

Gombasaláta 1. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg zöldbab, 20 dkg erdei gomba (tövisalja, májusi pereszke, sárga rókagomba, vargánya, stb.), 20 dkg savanyú uborka, 20 dkg zöldpaprika, 2 dl paradicsompüré, 1 db citrom. Ízlés szerint ecet, só.

Elkészítés:
A szeletelt gombát és a zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük. A gomba levébe egy kevés facsart citromlevet rakunk. Leszűrjük és kihűtjük. A savanyú uborkát, a zöldpaprikát kis kockákra vágjuk, és az egészet összekeverjük. A paradicsompüréből sóval, ecettel, kevés vízzel öntetet készítünk, és a salátára öntjük. Hűtőbe tesszük kb egy órára, hopgy az ízei összeérjenek

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamburgi gombasaláta » Lengyel gombasaláta » Majonézes gombasaláta. » Gombasaláta
» Gombasaláta másképp » Vegyes gombasaláta télire » Gombasaláta majonézzel » Házias Svéd Gombasaláta
» Juhtúrós gombasaláta » Paradicsomos Gombasaláta » Svéd gombasaláta 2 » Különleges gombasaláta
» Svéd gombasaláta » Vegyes erdei gombasaláta » Spárga és gombasaláta » Svéd gombasaláta II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.