Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás kifli II. recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:

20 dkg liszt
10 dkg vaj
2 tojássárgája
kevés tej és só
Töltelékhez:

sonka
kevés vaj
pirospaprika a színesítéshez

Elkészítés:
Készítsd el a tölteléket. Dolgozd össze az apróra vagdalt sonkát kevés vajjal, és színesítsd pirospaprikával. Ezután gyúrd össze a tészta hozzávalóit. Vékonyra nyújtsd ki, majd vágd kicsi, háromszögletes darabokra, ezután töltsd meg a töltelékkel, csavard fel kifli alakúra és tedd tepsire. Kend meg tojással, és süsd forró sütőben pirosra.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás rakott zöldbab » Zárdakifli » Sonkás vitamintál » Gyömölcsös töltött kifli
» Sonkás fészek » "Szottyos" kifli » Sonkás - sajtos tekercs » Sonkás zöldségfazék
» Jugó kifli magyar módra » Sós kiflik » Sonkás-sajtos kifli » Lúdanyó kiflije
» Sajtos, sonkás tortilla » Olajos kifli » Sajtos sonkás bugonya » Egyszerű kifli


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.