Tutireceptek.hu fejléc

Apatini káposztás harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
2 ek.olaj
1 fej vöröshagyma
1 kg hordós káposzta
3 ek.liszt
2 dl tejföl
1/2 csokor kapor
2 kiskanál pirospaprika
só,

Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,egy kiskanál pirospaprikával meghintjük,a kaporral elkevert káposztát beletesszük és egy kevés vízzel puhára pároljuk.Közben a felszeletelt megsózott és a maradék paprikával ízesített lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük.Egy mély tűzálló tál aljára terítjük a káposzta felét ,erre fektetjük a kisütött halszeéleteket,a káposzta másik felével befedjük,és az egészet a tejföllel leöntjük.A sütőben jól átsütjük.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági káposztás hús » Mazsolás-tejszínes harcsa » Nyers káposztasaláta » Káposztás burgonyafelfújt
» Káposztás palacsinta » Káposztás kacsa » Káposztás burgonya » Káposztás pogácsa1
» Káposztás pogácsa » Káposztasaláta paleo módon » Csuka káposztásan » Káposztás pacal
» Húsos káposztás palacsinta » Káposztás kifli » Káposztás lángos másképpen » Káposztás kocka, cvekedli


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.