Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Apatini káposztás harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
2 ek.olaj
1 fej vöröshagyma
1 kg hordós káposzta
3 ek.liszt
2 dl tejföl
1/2 csokor kapor
2 kiskanál pirospaprika
só,

Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,egy kiskanál pirospaprikával meghintjük,a kaporral elkevert káposztát beletesszük és egy kevés vízzel puhára pároljuk.Közben a felszeletelt megsózott és a maradék paprikával ízesített lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük.Egy mély tűzálló tál aljára terítjük a káposzta felét ,erre fektetjük a kisütött halszeéleteket,a káposzta másik felével befedjük,és az egészet a tejföllel leöntjük.A sütőben jól átsütjük.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» KFC káposztasaláta » Gombás harcsapaprikás » Különleges káposztasaláta » Kelkáposztás kolbász
» Káposztás uborka saláta. » Káposztás knédli update1 » Kelkáposztás lasagne » Káposztás burgonyafelfújt
» Savanyukáposztás tarja » Káposztasali » Savanyú káposztás apróhús » Reszelt káposztasaláta
» Gyömbéres káposztás csirke » Káposztás egytál » Káposztás burgonya » Káposztás harcsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.