Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Apatini káposztás harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
2 ek.olaj
1 fej vöröshagyma
1 kg hordós káposzta
3 ek.liszt
2 dl tejföl
1/2 csokor kapor
2 kiskanál pirospaprika
só,

Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,egy kiskanál pirospaprikával meghintjük,a kaporral elkevert káposztát beletesszük és egy kevés vízzel puhára pároljuk.Közben a felszeletelt megsózott és a maradék paprikával ízesített lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük.Egy mély tűzálló tál aljára terítjük a káposzta felét ,erre fektetjük a kisütött halszeéleteket,a káposzta másik felével befedjük,és az egészet a tejföllel leöntjük.A sütőben jól átsütjük.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: roxford


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás liba. » Káposztás paszuly II » Káposztás bableves » Káposztasaláta majonézzel
» Galyasági káposztás hús » Savanyúkáposztás hús » Karácsonyi káposztasaláta » Alföldi káposztás csülök
» Harcsa babérszószban » Kemencés harcsa » Káposztás pogim » Káposztás sűlt oldalas
» Kelkáposztás kolbász » Almás káposztasaláta » Lerakott harcsa » Mazsolás-tejszínes harcsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.