| Finom káposztás pogácsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: FÉL KG LISZT,4 TOJÁS,10DKG MARGARIN, NAGY TEJFÖL,SÓ,FÉL KG FEJESKÁPOSZTA,4DKG ÉLESZTÖ,ZSIR,VAGY OLAJ Elkészítés: A FELE TEJFÖLT MEGMELEGITEM,ÉS 4 DKG ÉLESZTÖT BELEMORZSOLOK,LISZTET SZÓROK RÁ,MEGKELESZTEM (RÁZOM A BÖGRÉT)FÉL KG LISZTET,3 TOJÁSSÁRGÁJÁT,,A MARADÉK TEJFÖLT,SÓT,MARGARINT,ÉS A MEGKELT KOVÁSZT ÖSSZEGYÚROM(KALÁCSNÁL RUGALMASABB TÉSZTA LEGYEN,LÁGYABB)LISZTEZETT DESZKÁRA BORITOM PICIT ELNYUJTOM,ÉS NYUJTÓFÁVALMEGÜTÖGETEM,LETAKAROM,ÉS 15 PERCET PIHENTETEM.,UTÁNA KINYÚJTOM,ÉS PIRITOTT KÁPOSZTÁVAL MEGKENEM ,HAJTOGATOM ELÖSZÖR 10 PERCET,MAJD 5 PERCET PIHENTETEM KINYÚJTOM, TETEJÉT BEVAGDOSOM POGÁCSASZAGGATÓVAL KISZAGGATOM TETEJÉT TOJÁSSÁRGÁJÁVAL MEGKENEM,180 FOKRA ELÖMELEGITETT SÜTÖBEN MEGSÜTÖM. Tanácsok: AKI SZERETI BORST IS RAKHAT A KÁPOSZTÁBA. (PIRITOTT KÁPOSZTA: LERESZELNI,SÓZNI,20 PERCET ÁLLNI HAGYNI,KINYOMKODNI,UTÁNA ZSIRADÉKON MEGPIRITANI ) tojásfehérjét madártejhez fel lehet használni,hogy ne menjen kárba Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: SZUCSIMARY Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |