Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás liba. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 hizott libacomb, 0,5 kg savanyú káposzta, 5 gerezd fokhagyma, só, 1 fej vöröshagyma, füstölt szalonna.

Elkészítés:
A káposztát egy kis hidegvízben átöblítjük. Egy edény aljára leterítjük. Ráhelyezzük a combokat, megsózzuk, de figyelünk a a káposzta savanyúságára. A hagymákat rádaraboljuk és betakarjuk szalonnával. Öntünk alá vizet és lassú tűzön főzzük és sütjük.

Tanácsok:
Hagymás krumplival isteni.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás pogácsa-finom » Káposztás burgonyaleves » Fóliás káposztás hús » Savanyukáposztás tarja
» Reszelt káposztasaláta » Káposztás lecsó » Káposztás csirke » Káposztás egytál
» Káposztás oldalas kuktában » Káposztás halleves » Savanyúkáposztás metélt » Káposztás kifli
» Majonézes káposztasaláta » Káposztás virsli tésztában » Káposztás lepény Ági módra » Káposztás paszuly II


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.