Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
édes+savanyú káposzta
sertéscomb,oldalas,vagy csülök
hagyma,fokhagyma
paradicsompüré

bors
majoranna
fűszerpaprika

Elkészítés:
Megpirítom kevés olajon az apróra vágott hagymát,paprikával megszórom és gyorsan vizet öntök hozzá/nehogy megkeseredjen a paprika/.Jó sűrűre megpárolom,kiforralom a vizet alóla.Majd ráteszem a húst,amit megpörkölök.Kicsi vizet öntök alá.Közben szálasra felvagdosom a káposztát,és mikor a hús félpuha, hozzáadom a kétféle káposztát.Annyi vizet engedek rá ami ellepi.Hozzáadom a fűszereket.Fedővel letakarom.Kb;1 óra főzés után beleteszem a paradicsompürét,fokhagymát.Jól összeforralom és kész!Jó étvágyat!Finom,laktató kaja!

Tanácsok:
Ha valaki szereti a tejfölt tegyen rá,mert azzal isteni!!!

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: ilus74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás kifli » Káposztás kocka, cvekedli » Káposztás burgonya » Káposztás csülökragu
» Káposztás-paszuly » Savanyú káposztás borda » Káposztás burgonyaleves » Káposztás egytál
» Káposztasaláta felturbózva » Káposztás lángos » Apatini káposztás harcsa » Kel káposztástészta
» Savanyukáposztás tarja » Káposztás harcsa » Káposztás csiga » Olcsó káposztás rétes


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.