Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
édes+savanyú káposzta
sertéscomb,oldalas,vagy csülök
hagyma,fokhagyma
paradicsompüré

bors
majoranna
fűszerpaprika

Elkészítés:
Megpirítom kevés olajon az apróra vágott hagymát,paprikával megszórom és gyorsan vizet öntök hozzá/nehogy megkeseredjen a paprika/.Jó sűrűre megpárolom,kiforralom a vizet alóla.Majd ráteszem a húst,amit megpörkölök.Kicsi vizet öntök alá.Közben szálasra felvagdosom a káposztát,és mikor a hús félpuha, hozzáadom a kétféle káposztát.Annyi vizet engedek rá ami ellepi.Hozzáadom a fűszereket.Fedővel letakarom.Kb;1 óra főzés után beleteszem a paradicsompürét,fokhagymát.Jól összeforralom és kész!Jó étvágyat!Finom,laktató kaja!

Tanácsok:
Ha valaki szereti a tejfölt tegyen rá,mert azzal isteni!!!

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: ilus74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás csiga » Kelkáposztás kolbász » Karácsonyi káposztasaláta » Káposztás csirke
» Káposztás tarja » Káposztasaláta » Káposztás tészta » Káposztás lepény Ági módra
» Káposztás bableves » Káposztás paprikás » Káposztás oldalas kuktában » Rántott káposztaszeletek
» Káposztás egytál » Káposztás malachús » Káposztás kiflik » Káposztás lángos


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.