Tutireceptek.hu fejléc

Káposztasaláta felturbózva recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édes káposzta
1 zellergumó
1 alma
1 fej vöröshagyma

öntethez:
2 dl tejföl
1 kis tubus majonéz
1 kis doboz ecetes torma

Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk, megsózzuk, és kb. fél óráig állni hagyjuk. Pihentetés után belereszeljük a közben megtisztított hagymát, zellergumót meg az almát.
Elkészítjük a mártást is:
A tejfölt simára keverjük a majonézzel meg az ecetes tormával, majd a salátára öntjük és alaposan összekeverjük. Tálalásig hűtőszekrényben érleljük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tormás káposztasaláta » Majonézes káposztasaláta » Babapiskóta felturbózva » Céklás káposztasaláta
» Almás káposztasaláta » Texasi káposztasaláta » Káposztasaláta gazdagon » Karácsonyi káposztasaláta
» Nyers káposztasaláta » Káposztasaláta paleo módon » Káposztasaláta 2 » Tere-fere pipi felturbózva
» Amerikai káposztasaláta » Tökmagos káposztasaláta » Reszelt káposztasaláta » Vörös káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.