Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztasaláta felturbózva recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édes káposzta
1 zellergumó
1 alma
1 fej vöröshagyma

öntethez:
2 dl tejföl
1 kis tubus majonéz
1 kis doboz ecetes torma

Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk, megsózzuk, és kb. fél óráig állni hagyjuk. Pihentetés után belereszeljük a közben megtisztított hagymát, zellergumót meg az almát.
Elkészítjük a mártást is:
A tejfölt simára keverjük a majonézzel meg az ecetes tormával, majd a salátára öntjük és alaposan összekeverjük. Tálalásig hűtőszekrényben érleljük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörös káposztasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Majonézes káposztasaláta » Tökmagos káposztasaláta
» KFC káposztasaláta » Káposztasaláta paleo módon » Nyers káposztasaláta » Különleges káposztasaláta
» Reszelt káposztasaláta » Almás káposztasaláta » Káposztasaláta » Tésztasaláta felturbózva
» Tormás káposztasaláta » Céklás káposztasaláta » Káposztasaláta 2 » Babapiskóta felturbózva


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.