Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
kb. fele mennyiségű cékla
1 fej hagyma
ecet, kókuszzsír
babérlevél, só, köménymag, xilit

Elkészítés:
A szálasra vágott hagymát a köménymaggal a zsíron megdinszteljük. Rátesszük a gyalult káposztát, sózzuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a zsülienre vágott nyers céklát. Addig pároljuk, hogy a cékla és a káposzta még roppanós maradjon. Ecettel, xilittel, borssal ízesítjük, egy kicsit összemelegítjük, hogy egyöntetűen szép bordó legyen.

Tanácsok:
Hűtőben napokig eláll.
Tehetünk bele almát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás joghurtturmix » Céklasaláta főtt céklából » Villámgyors céklasaláta » Diós-hagymás céklasaláta
» Céklás almasaláta » Sült céklasaláta » Majonézes céklasaláta » Majonézes káposztasaláta
» Káposztasaláta felturbózva » Csirkemell céklás rizzsel » Csokoládés-céklás sütemény » Diós-almás céklasaláta
» Céklás-csokis piskóta » Céklás-diós saláta » Rukkolás céklasaláta » Almás céklasaláta másként.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.