Tutireceptek.hu fejléc

Céklás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
kb. fele mennyiségű cékla
1 fej hagyma
ecet, kókuszzsír
babérlevél, só, köménymag, xilit

Elkészítés:
A szálasra vágott hagymát a köménymaggal a zsíron megdinszteljük. Rátesszük a gyalult káposztát, sózzuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a zsülienre vágott nyers céklát. Addig pároljuk, hogy a cékla és a káposzta még roppanós maradjon. Ecettel, xilittel, borssal ízesítjük, egy kicsit összemelegítjük, hogy egyöntetűen szép bordó legyen.

Tanácsok:
Hűtőben napokig eláll.
Tehetünk bele almát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sültcéklás savanyúkáposzta » Céklás répás turmix » Nyers káposztasaláta » Villámgyors céklasaláta
» Vörös káposztasaláta » Orosz céklasaláta » Céklasaláta almával » Céklás ropogós
» Céklasaláta tormával » Tökmagos káposztasaláta » Egyszerű céklasaláta » Céklás halsaláta
» Káposztasaláta felturbózva » Céklás zöldséges rizsköret » Különleges káposztasaláta » Aszaltszilvás céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.