Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
kb. fele mennyiségű cékla
1 fej hagyma
ecet, kókuszzsír
babérlevél, só, köménymag, xilit

Elkészítés:
A szálasra vágott hagymát a köménymaggal a zsíron megdinszteljük. Rátesszük a gyalult káposztát, sózzuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a zsülienre vágott nyers céklát. Addig pároljuk, hogy a cékla és a káposzta még roppanós maradjon. Ecettel, xilittel, borssal ízesítjük, egy kicsit összemelegítjük, hogy egyöntetűen szép bordó legyen.

Tanácsok:
Hűtőben napokig eláll.
Tehetünk bele almát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás répás turmix » Gyümölcsös céklasaláta » Tormás káposztasaláta » Céklás heringsaláta
» Amerikai káposztasaláta » Céklás zöldséges rizsköret » Sült céklasaláta » Texasi káposztasaláta
» Különleges káposztasaláta » Céklás rizottó » Céklás-diós saláta » Almás céklasaláta másként.
» Csirkemell céklás rizzsel » Céklás halsaláta » Céklás húspogácsa » Káposztasaláta majonézzel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.