Tutireceptek.hu fejléc

Reszelt káposztasaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
80 dkg fejeskáposzta
4 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
2 kis citrom leve
1 csipet őrölt fehérbors, só
1 paradicsom
2 ág kapor

Elkészítés:
A káposzta külső leveleit eltávolítjuk. Félbe vágjuk, és finom reszelővel legyaluljuk (A torzsája nem kell.) Sóval, cukorral meghintve 2 órára hűtőbe tesszük. Ezután a levét kinyomkodjuk. Az olajat az átszűrt citromlével, borssal összekevertjük és a kinyomkodott káposztára öntjük.

Tanácsok:
Szép káposztalevéllel, paradicsomszeletekkel, kaporággal díszítve jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Reszelt túrós II. » Almás káposztasaláta » Tepsis reszelt burgonya » Reszelt cékla salátának
» Reszelt almás » Házi reszelt tarhonya » Káposztasaláta paleo módon » Káposztasaláta felturbózva
» Majonézes káposztasaláta » Leves reszelt zöldségekből » Tormás káposztasaláta » Káposztasaláta 2
» AndlandReszelt túrós » Andland Reszelt túrósa » Különleges káposztasaláta » Káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.