Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Reszelt káposztasaláta recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
80 dkg fejeskáposzta
4 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
2 kis citrom leve
1 csipet őrölt fehérbors, só
1 paradicsom
2 ág kapor

Elkészítés:
A káposzta külső leveleit eltávolítjuk. Félbe vágjuk, és finom reszelővel legyaluljuk (A torzsája nem kell.) Sóval, cukorral meghintve 2 órára hűtőbe tesszük. Ezután a levét kinyomkodjuk. Az olajat az átszűrt citromlével, borssal összekevertjük és a kinyomkodott káposztára öntjük.

Tanácsok:
Szép káposztalevéllel, paradicsomszeletekkel, kaporággal díszítve jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta paleo módon » Texasi káposztasaláta » Házi reszelt tarhonya » Amerikai káposztasaláta
» Reszelt süti » Leves reszelt zöldségekből » Káposztasaláta 2 » Káposztasaláta majonézzel
» Karácsonyi káposztasaláta » Isteni káposztasaláta » Reszelt kakaós-túrós » KFC káposztasaláta
» Nyers káposztasaláta » Tökmagos káposztasaláta » Tepsis reszelt burgonya » Reszelt túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.