Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi csillagpuncs recept

Kategória:


Hozzávalók:
- 8 dl narancslé (frissen facsart vagy 100%-os)
- 3 dl száraz vörösbor
- 5 cl baracklikőr
- 5 csomag vaníliás cukor
- ízlés szerint 5-10 dkg cukor
- 2-3 késhegynyi szegfűszeg
- 2-3 késhegynyi őrölt fahéj
- 2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola)

Elkészítés:
A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vaníliás cukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket. A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk.

Tanácsok:
A megtöltött poharakat fel is díszíthetjük: ehhez 1 szelet csillaggyümölcsöt 2 cseresznye közé szúrunk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi diós csirkecomb » Karácsonyi puncsocska » Karácsonyi sütemény » Karácsonyi apró sütemény
» Karácsonyi kókuszgolyó » Fahéjas keksz (karácsonyi) » Karácsonyi kuglóf » Karácsonyi diós linzer
» Karácsonyi mézes » Gyümölcskenyér karácsonyi » Karácsonyi káposztasaláta » Karácsonyi saláta
» Karácsonyi almapuncs » Karácsonyi pulykamell » Karácsonyi Svéd sonka » Karácsonyi madelein


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.