Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kekszen krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 cs. háztartási keksz
1 cs. Győri édes zabfalatok
1,5 cs. vaníliás pudingpor
2 db tojás
7 evőkanál cukor
1 evőkanál liszt
12.5 dkg margarin
7,5 dl tej
fél csomag zselatin

Elkészítés:
Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :

Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.
Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémes-szilvás kocka » Diókrémes szelet » Citromkrémes mákos szelet » Banánkrémes csók
» Krémes sült spenót » Kókuszos krémes » Repülőkrémes » Whiskey-krémes torta
» Albán krémes » Habos kókuszos krémes » Almás krémes szelet » Túrókrémes csokisütemény
» Túrókrémes pite » Az én francia krémesem » Mogyorókrémes lávatorta » Sajtkrémes kiflik


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.