Tutireceptek.hu fejléc

Kelt Ostoros kalács recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tészta: 60 dkg liszt, 3 tojássárgája, 6 dkg cukor, 2 evőkanál étolaj, csipet só, 4 dl tejben felfuttatott 5 dkg élesztő.
Krém: 1 csomag ráma, 20 dkg cukor, 4 evőkanál kakaó, 2 csomag vaniliás cukor.

Elkészítés:
Az összegyúrt tésztából 6 cipót készítünk. Kinyújtjuk megkenjük a csoki krémmel feltekerjük, majd 3 tekercset összefonunk.
Tejfölös tojássárgájával megkenjük, kelesztjük és sütjük.


A receptet beküldte: nataly60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Azonnal ehető mézeskalács » Pizzás kalács » Kreatív kalácsok » Kürtöskalács (dorongfánk)
» Nagyon puha mézes kalács » Drezdai karácsonyi kalács » Foszlós kalács(Kata-féle) » Baconös-tojáskrémes kalács
» Csoda finom kalács » Sonkás kalács :-) » Kalács és briós » Osztrák mézeskalácstorta
» Mákos kalács » Mézeskalács, cukormázzal » Tökéletes mézeskalács » Csokoládés túrós kalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.