Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt Ostoros kalács recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tészta: 60 dkg liszt, 3 tojássárgája, 6 dkg cukor, 2 evőkanál étolaj, csipet só, 4 dl tejben felfuttatott 5 dkg élesztő.
Krém: 1 csomag ráma, 20 dkg cukor, 4 evőkanál kakaó, 2 csomag vaniliás cukor.

Elkészítés:
Az összegyúrt tésztából 6 cipót készítünk. Kinyújtjuk megkenjük a csoki krémmel feltekerjük, majd 3 tekercset összefonunk.
Tejfölös tojássárgájával megkenjük, kelesztjük és sütjük.


A receptet beküldte: nataly60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marcipános kalács » Almás rakott kalács » Kalács (alaprecept) » Csoda finom kalács
» Molnárkalács » Almás kalácsfelfújt » Osztrák mézeskalácstorta » Szaharinos kalács
» Méteres kalács » Pöti mézeskalácsa » Fonott kalács (Update 1) » Almás-diós-fahéjas kalács
» Marcipános-túrós kalács » Gyömbéres mézeskalács » Kakaós kalács észt módra » Kürtöskalács (dorongfánk)


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.