Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt Ostoros kalács recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tészta: 60 dkg liszt, 3 tojássárgája, 6 dkg cukor, 2 evőkanál étolaj, csipet só, 4 dl tejben felfuttatott 5 dkg élesztő.
Krém: 1 csomag ráma, 20 dkg cukor, 4 evőkanál kakaó, 2 csomag vaniliás cukor.

Elkészítés:
Az összegyúrt tésztából 6 cipót készítünk. Kinyújtjuk megkenjük a csoki krémmel feltekerjük, majd 3 tekercset összefonunk.
Tejfölös tojássárgájával megkenjük, kelesztjük és sütjük.


A receptet beküldte: nataly60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banános kalács ünnepre » Almás kalácsfelfújt » Drezdai karácsonyi kalács » Meggyes-mákos kalács
» Szirupos-mákos kalács » Molnárkalács » Formatartó mézeskalács » Fonott kalács (Update 1)
» Hamis mézeskalács » Azonnal ehető mézeskalács » Cukrozott minikalácskák » Almás kalács
» Hagyományos mézeskalács » Cseresznyés kalács dióval » Foszlós kalács » Csokis kalácsfelfújt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.