Tutireceptek.hu fejléc

Murai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 kg ponty
1 kg dévérkeszeg
3 fej vöröshagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
2 ek fűszerpaprika


Elkészítés:
Halakat megnyúzni,filézni,szeletelni.
Szeleteket sózni, félre tenni.
Halcsontokat,fejeket,a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk.Jöhet a fűszerezés.
2 órás főzés után,paszírozás.
Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc
alatt befőzzük,és kész!

Elkészítési idő: 150 perc

A receptet beküldte: Brody11


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fajszi halászlé » Bajai halászlé » Muffin halászleve » Bácskai halászlé
» Halászlé Ricsi módra » Halászlé » Paksi halászlé original » Korhely halászlé pontyból
» Halászlé másképp » Halászlé (bajai módon) » Dunai halászlé » Balatoni halászlé 1.
» Halászlé egyszerüen » Korhely-halászlé » Pontyhalászlé » Pontyhalászlé egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.