Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Murai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 kg ponty
1 kg dévérkeszeg
3 fej vöröshagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
2 ek fűszerpaprika


Elkészítés:
Halakat megnyúzni,filézni,szeletelni.
Szeleteket sózni, félre tenni.
Halcsontokat,fejeket,a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk.Jöhet a fűszerezés.
2 órás főzés után,paszírozás.
Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc
alatt befőzzük,és kész!

Elkészítési idő: 150 perc

A receptet beküldte: Brody11


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Balatoni halászlé 1. » Korhely-halászlé » Halászlé másképp » Pontyhalászlé egyszerűen
» Halászlé » Bajai halászlé » Halászlé (bajai módon) » Halászlé Ricsi módra
» Paksi halászlé original » Korhely halászlé pontyból » Halászlé egyszerüen » Dunai halászlé
» Bácskai halászlé » Fajszi halászlé » Pontyhalászlé » Muffin halászleve


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.