Tutireceptek.hu fejléc

Korpás sárgarépa recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
60 dkg sárgarépa
4 dkg búzakorpa
1 evőkanál étolaj
1 dl kefír

1 cs. petrezselyem

Elkészítés:
A kis hasábokkra vágott répát sós vízben megfőzzük.Az olajon megpirítjuk a korpát, és a leszúrt répát megforgatjuk benne.
Tálaláskor a kefírrel meglocsoljuk és az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos sárgarépa turmix » Tejes karfiol sargarepaval » Almás sárgarépa saláta » Sárgarépás itóka
» Zabkorpás gyümi torta » Sárgarépapörkölt » Sárgarépa krémleves » Sárgarépás csirkemell
» Narancsos sárgarépa saláta » Sárgarépás pogácsa » Sargarepa salata » Tojásos sárgarépa saláta
» Mézes-sárgarépás muffin » Narancsos sárgarépaleves » Sárgarépa csőben sütve » Sárgarépakrém másképpen


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.