Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krumplipecsenye 2 recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
A krumplipecsenyéhez:
kb 80 dkg sajtreszelőn lereszelt krumpli
3-4 evőkanál liszt
1 tojás
3 cikk zúzott fokhagyma
egy csokor petrezselyemzöld
őrölt bors

A túróhoz:
30 dkg ricotta (bármilyen túró, vagy csak tejföl, joghurt)
2 dl joghurt
egy kis csokor apróra vágott medvehagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma

őrölt (színes) bors

Elkészítés:
A krumplipecsenye:

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, közben egy serpenyő aljában kevés olajat hevítünk. Egy evőkanállal kis kupacokat teszünk az olajba, a kanál hátával vékonyra simítjuk. Ha piros az alja, megfordítjuk, és újra pirosodásig sütjük.
Vastag papírtörlőn leitatjuk az olajat.

A túró:

A hozzávalókat egyszerűen egy villával összekeverjük

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplipecsenye » Rokfortos sárgabarack » Szilvás gombóc kásképp » Tejszínes karalábé sajttal
» Gombás rizottó (Nők lapja) » Burgonyás cukkinifasírt » Rakott karalábé rizzsel » Káposztás nokedli
» Az én házi sajtom » Sárgarépás vega gombóc » Almás-sajtos burgonya » Fűszeres tallérok
» Avokádókrémes pirítós » Barnarizs leves » Nyers zöldségmártogatós » Vega szója brassói


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.