Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes saláta őzgerincben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg levesben főtt sárgarépa,
10 dkg zöldborsó,
20 dkg sonka,
5 tojás,
1 dl majonéz,
2 dl tejföl,
1 dl húsleves,
20 g zselatin,
Fehérbors,
Mustár,
Citromlé

Elkészítés:
A tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam. A zselatint a húslevesben feloldottam, felforrósítottam és lehűtöttem. A majonézt elkevertem a tejföllel, ízesítettem borssal, mustárral és citromlével, belekevertem a zselatint végül a zöldséget és a sonkát. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöttem felét, ráhelyeztem a megpucolt egész tojásokat és a megmaradt adaggal betakartam. Egy éjszakára hűtőben dermesztettem. Másnap éles késsel szeleteltem és díszítettem.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes gyümölcssaláta » Home-made Zöld saláta » Lepényhal görög salátaval » Gazdag krumplisaláta
» Padlizsános csirkesaláta » Salátaleves » Illatos krumplisaláta » Lúgosító saláta
» Gombás sonkasaláta » Csirkés zöldsaláta » Wokban sült zöldségsaláta » Vincellér fejessaláta
» Dán burgonyasaláta » Feta sajtos vegyessaláta » Svéd gombasaláta II. » Löncssaláta csirkehússal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.