Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes saláta őzgerincben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg levesben főtt sárgarépa,
10 dkg zöldborsó,
20 dkg sonka,
5 tojás,
1 dl majonéz,
2 dl tejföl,
1 dl húsleves,
20 g zselatin,
Fehérbors,
Mustár,
Citromlé

Elkészítés:
A tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam. A zselatint a húslevesben feloldottam, felforrósítottam és lehűtöttem. A majonézt elkevertem a tejföllel, ízesítettem borssal, mustárral és citromlével, belekevertem a zselatint végül a zöldséget és a sonkát. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöttem felét, ráhelyeztem a megpucolt egész tojásokat és a megmaradt adaggal betakartam. Egy éjszakára hűtőben dermesztettem. Másnap éles késsel szeleteltem és díszítettem.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós vegyes saláta » Kukorica saláta 2. » Sült céklasaláta » Káposzta saláta egyszerűen
» Tonhal saláta ala jita » Lyoni saláta » Amuros provencei saláta » Sokszínű gyümölcssaláta
» Mediterrán salátatál » Joghurtos tavaszi saláta » Almás-sajtos körtesaláta » Mozzerallás tonhal saláta
» Színes saláta » Oroszos hússaláta » Amerikai káposztasaláta » Barbi gyümölcssalátája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.