Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Oroszos hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg sült sertéshús
4 db csemegeuborka
2 savanykás alma
2 db nagyobb, héjában főtt burgonya
10 dkg majonéz
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
só, ősölt bors, 1 kiskanál cukor
1-1 csokor petrezselyem és tárkony

Elkészítés:
A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük. A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük. Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk. Tálalás előtt néhány órára behűtjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússaláta » Ponty oroszosan » Gyümölcsös hússaláta » Téli hússaláta
» Zöldségleves oroszosan » Szárnyas hússaláta » Almás hússaláta » Édes-savanyú hússaláta
» Mogyorószószos csirkemell » Egyszerű hússaláta » Orosz hússaláta » Csirkehússaláta metélttel
» Hússaláta oroszosan » Zeller saláta » Vitaminsaláta virslivel » Lilahagymás párizsi saláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.