Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Málna vörösborban recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg málna
1 citrom
2 ek cukor
6 dl vörösbor
1 ek konyak
1 tk szegfűszeg
1 db fahéj

Elkészítés:
Mossuk meg a málnát tegyük háztartási papírtörlőre száradni.
Mossuk meg a citromot, töröljük szárazra és vágjuk karikákra.
Négy poharat rakjunk körbe szép citromszeletekkel (a két vége majd kell), majd osszuk szét bennük a málnát.
A bort szegfűszeggel és fahéjjal felmelegítjük, de nem forraljuk fel, majd lehűtjük és összekeverjük a cukorral. Ízesítsük konyakkal és néhány csepp citromlével.
Locsoljuk meg a gyümölcsöt a vörösboros keverékkel, és hűtsük néhány percig a mélyhűtőben, mielőtt tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldteás málnaleves » Lekvár málnából » Málnahab » Málnás-túrós "torta"
» Málnás túrókrém » Málna muffin » Málnás muffin » Málnás kefír
» Málnás linzer - másként » Pezsgős málnaüdítő » Málnás banánleves » Málnaturmix
» Málnatorta » Málna turmix » Málnalekváros bundáskenyér » Málnás cseppek


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.