Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
fél kg sárgabarack,
2 dl fehérbor,
2 kanál zsemlemorzsa,
10 dkg cukor,
1 egész tojás,
1 dl tejföl.

Elkészítés:
A barack felét meghámozzuk, szeletekre vágjuk, a borban puhára pároljuk, másfél liter vízzel felforraljuk, belefőzzük a zsemlemorzsát, a barack másik felét és áttörjük. Ráöntjük a borban párolt barackra, hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk. Egy tálban az egész tojást a tejföllel jól elhabarjuk és a levest kanalanként, folytonos keverés mellett hozzáöntjük. Melegen vagy hidegen tálaljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszines őszibarackleves » Málnás barackleves » Hideg sárgabarackleves » Tejfölös ôszibarackleves
» Sárgabarackleves » Pezsgős őszibarackleves » Hideg barackleves » Vörösboros csülökgulyás
» Bajoros sajtkrémleves » Tejszínes spárgakrémleves » Spenótlevesem » Tartalmas levesem
» Csordásleves » Gulyásleves (pörköltből) » Lecsós burgonyás egytál » Brokkolileves csirkemájjal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.