Tutireceptek.hu fejléc

Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
20 dkg aszalt paradicsom
20 dkg mozzarellagolyó
1 csokor újhagyma
olaj
bazsalikom
őrölt bors

50 dkg spenót
6 cikk fokhagyma
2 evőkanál vaj
őrölt bors


Elkészítés:
A töltelékhez karikázzuk fel az újhagymát, egy kanál olajban pirítsuk meg, majd szórjuk bele az összevágott aszalt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bazsalikommal, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a lecsepegtetett mozzarella-golyócskákat. A csirkemellekbe hosszanti irányban vágjunk zsebeket, kívülről sózzuk, borsozzuk, belül pedig töltsük meg a raguval. Fogvájóval zárjuk le, és kiolajozott tűzálló tálban, 170 °C-on 25 perc alatt süssük készre. A körethez tisztítsuk meg a parajt, kevés vajban pároljuk meg, közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítsük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Töltött stefánia » Galyasági töltött pecsenye » Krumplisaláta csirkemellel
» Töltött karaj, másképpen » Sajtos tejfölös csirkemell » Erdélyi töltött káposzta » Sajtkrémes csirkemell
» Rakott csirkemell gazdagon » Töltött piskóta » Ardói töltött karaj. » Töltött kelkáposzta 2
» Töltött sült paradicsom » Mozarellás csirkemell » Elzászi töltött dagadó » Almás csirkemell.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.