Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
20 dkg aszalt paradicsom
20 dkg mozzarellagolyó
1 csokor újhagyma
olaj
bazsalikom
őrölt bors

50 dkg spenót
6 cikk fokhagyma
2 evőkanál vaj
őrölt bors


Elkészítés:
A töltelékhez karikázzuk fel az újhagymát, egy kanál olajban pirítsuk meg, majd szórjuk bele az összevágott aszalt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bazsalikommal, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a lecsepegtetett mozzarella-golyócskákat. A csirkemellekbe hosszanti irányban vágjunk zsebeket, kívülről sózzuk, borsozzuk, belül pedig töltsük meg a raguval. Fogvájóval zárjuk le, és kiolajozott tűzálló tálban, 170 °C-on 25 perc alatt süssük készre. A körethez tisztítsuk meg a parajt, kevés vajban pároljuk meg, közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítsük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval töltött paradicsom » Töltött karaj, másképpen » Töltött csiga » Töltött sült kifli
» Gombás töltött cukkini » Hagymás- gombás csirkemell » Töltött rántott tojás » Fetával töltött csirkemell
» Töltött csirke olaszosan » Csirkemellből pörkölt » Töltött hagyma » Hagymás töltött tojás
» Baconos-sajtos csirkemell » Ananászos csirkemellfilé » Töltött kenyér » Mustáros csirkemellcsíkok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.