Tutireceptek.hu fejléc

Elzászi töltött dagadó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg dagadó
35 dkg savanyú káposzta
8 dkg sonka
sárgarépa
fehérrépa
2 dl sör
2-3 evőkanál olaj
1 babérlevél
kakukkfű
őrölt bors


Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk úgy, hogy tölthető legyen.

A káposztát hideg vízben kimossuk, majd összekeverjük a kockára vágott sonkával, a karikára szelt répákkal, a babérlevéllel, a kakukkfűvel, a borssal, sóval.

Ezzel a dagadót megtöltjük, a nyílást összetűzzük, majd a húst megsózzuk.

Tepsibe tesszük, forró olajjal leöntjük, sütőben sörrel locsolgatva sütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májkrémmel töltött fánk » Sajtkrémmel töltött tojás » Májkrémmel töltött krumpli » Töltöttkáposzta
» Kakaós töltött copf » Narancsos töltött keksz » Rizzsel töltött paprika » Gombás töltött kenyér
» Töltött alma egyszerűen » Elzászi kenyérlángos » Libás töltött káposzta » Májjal töltött burgonya
» Töltött tojás (egyszerű) » Töltött kínai kel » Almás töltött karaj » Töltött csiga


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.