Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Elzászi töltött dagadó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg dagadó
35 dkg savanyú káposzta
8 dkg sonka
sárgarépa
fehérrépa
2 dl sör
2-3 evőkanál olaj
1 babérlevél
kakukkfű
őrölt bors


Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk úgy, hogy tölthető legyen.

A káposztát hideg vízben kimossuk, majd összekeverjük a kockára vágott sonkával, a karikára szelt répákkal, a babérlevéllel, a kakukkfűvel, a borssal, sóval.

Ezzel a dagadót megtöltjük, a nyílást összetűzzük, majd a húst megsózzuk.

Tepsibe tesszük, forró olajjal leöntjük, sütőben sörrel locsolgatva sütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvét utáni töltött tojás » Mediterrán töltött kenyér » Sonkával töltött kenyérke » Töltött paradicsom II.
» Csirkével töltött gomba » Töltött tok » Fahéjas töltött fánk » Töltött zöldsaláta
» Túróval töltött csirkemell » Bolognai töltött cukkini » Töltött csirke olaszosan » Gombás töltött tök
» Töltött-sült burgonya » Ínyenc töltött csirkecomb » Töltött paprika sülfe-főve » Töltött, göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.