Tutireceptek.hu fejléc

Ardói töltött karaj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg. sertéskaraj,2 evőkanál sertészsír, és a karajba töltjük 2 fej vöröshagyma, őrölt fekete bors, só,3-4 szál kapor, 15 dkg. főtt füstölt sertéstarja.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, közepét kifúrjuk. A kikerülő húst a füstölt tarjával, az apróra vágott vöröshagymával, kaporral, őrölt borssal, sóval ízesítjük és alaposan összekeverjük.A masszát karajba töltve kizsírozott tepsiben készre sütjük. Ha kissé meghűlt felszeleteljük. Burgonyakörettel, salátával kínáljuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cserkész töltött burgonya » Töltött mángold levél » Töltött kelkáposzta 2 » Töltött sajtos pogácsa
» Töltött gombakosárkák » Velővel töltött csirke » Töltött vaniliás kifli » Töltött narancs
» Tojással töltött karalábé » Töltött kifli 2. » Töltött rántott cukkini » Töltött kagylótészták
» Tegnapi töltött cukkinim » Töltött lepény (Olcsó) » Májjal töltött karaj » Sonkával töltött kenyérke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.