Tutireceptek.hu fejléc

Ardói töltött karaj. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg. sertéskaraj,2 evőkanál sertészsír, és a karajba töltjük 2 fej vöröshagyma, őrölt fekete bors, só,3-4 szál kapor, 15 dkg. főtt füstölt sertéstarja.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, közepét kifúrjuk. A kikerülő húst a füstölt tarjával, az apróra vágott vöröshagymával, kaporral, őrölt borssal, sóval ízesítjük és alaposan összekeverjük.A masszát karajba töltve kizsírozott tepsiben készre sütjük. Ha kissé meghűlt felszeleteljük. Burgonyakörettel, salátával kínáljuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött bundás » Erdélyi töltött paprika » Gombával töltött kellevél » Gombával töltött tojás
» Töltött párizsi » Rántott töltött kifli » Neszmélyi töltött hús » Töltött zsemle
» Libanoni töltött zöldségek » Töltött papucs » Zöldséggel töltött dagadó » Túróval töltött fánk
» Töltött ostya 2. » Galyasági töltött tojás » Pudinggal töltött kalács » Lecsóval töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.