Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Norbi csirke almával és hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
tengeri só•
2 dl olívaolaj•
9 db zöldalma•
8 fej vöröshagyma•
4 db csirkecomb (bőr nélkül)

Elkészítés:
Fűszerezd a csirkecombokat a sóval és a majorannával, majd tedd őket tűzálló tálba. Az almákat magozd ki (hámozni nem kell) és vágd fel cikkekre, a megtisztított hagymákat pedig kábé egy centi vastag karikákra szeld. Ezekkel borítsd be a húst, majd locsold meg az egészet olívaolajjal és kevés vízzel. Fóliával befedve tedd a tálat a 180 fokos sütőbe, ahol az étel inkább párolódni, semmint sülni fog. Nagyjából fél óra alatt elkészül. A körettel nem kell külön veszkődni, mivel a sült hagyma és az alma nagyszerűen helyettesíti azt.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: szaabina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói csirkesaláta » Rizses csirke római tálban » Magyaros rakott csirke » Csirke citromosan
» Zöldbabos csirkemell » Legegyszerűbb csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell » Majonézes csirke
» Sörben sült csírkehús » Sörös csirkemell » Tűzdelt Csirkemell » Narancsszószos csirkemell
» Csirke - csupor » Csirkemáj lecsósan » A Lászlók csirkemájasa » Csirke sajtbundában


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.