Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyömbéres csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb
6 ek szójaszósz
8 ek száraz sherry(vagy más száraz bor)
5 ek méz
1 ek reszelt gyömbér
1 ek zúzott fokhagyma

Elkészítés:
A szójaszószból,mézből,borból,gyömbérből és a fokhagymából elkészítjük a páclevet.
A megmosott,megszárított csirkecombokat a páclébe forgatjuk,és szobahőmérsékleten legalább 1 órát állni hagyjuk.
Utána kiszedjük őket a pácléből,lecsepegtetjük,és 20-25 perc alatt,néha megforgatva, roston megsütjük a maradék páclével meglocsolva,salátával,bagettel,kínáljuk.

Tanácsok:
Nyári estéken,kinn a szabadba szoktam elkészíteni,baráti társaságban.


A receptet beküldte: ilonka40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyömbéres eperdzsem » Gyömbéres teasütemény » Csirkecombok "Toros"-módra » Gyömbéres zablinzer
» Mustáros, mézes csirkecomb » Tejfölös pikáns csirkecomb » Dióban sült csirkecomb » Csirkecomb mustármártásban
» Sörben sült csirkecomb » Joghurtos csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb » Svéd gyömbéres keksz
» Pikánsan pácolt csirkecomb » Gyömbéres mézeskalács » Mézes-narancsos csirkecomb » Gyömbéres körtés turmix


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.