Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros juhtúrós csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell felszeletelve
25 dkg bacon
1 pohár joghurt
3 gerezd zúzott fokhagyma

bors

A töltelékhez:
20 dkg juhtúró
2 db tejben áztatott zsemle
1 tojás

bors
kapor
esetleg pici zsemlemorzsa
olívaolaj

Elkészítés:
A hússzeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd a csirkemelleket belenyomkodjuk, és hagyjuk pácolódni egy órát. Addig elkészítjük a tölteléket: a hozzávalókat összekeverjük, a sózással vigyázzunk, mert a juhtúró elég sós. A pácolt csirkemelleket a kiterített baconszeletekre helyezzük, majd ráhalmozunk a töltelékből, feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval. Olívaolajjal kikent jénaiba szépen sorban lerakjuk. Letakarjuk alufóliával, 30 percet sütjük előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és szépen megpirítjuk. Köretnek burgonyapürét találunk, lehet rátenni reszelt sajtot.


A receptet beküldte: felhő2010


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemelles tésztasaláta » Gombás csirkemell 2 főre » Linzeres kapros túrós » Csirkemelles saláta
» Tasakban sült csirkemell » Csirkemellfilé sonkában » Patisszon kaprosan » Juhtúrós zsemlegombóc
» Csirkemell sajttal » Kapros-túrós palacsinta » Chilis csirkemell » Kapros-túrós galuska
» Szalonnás csirkemellsült » Magyaros kapros pulykamell » Göngyölt csirkemell » Csirkemell cukkínivel


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.