Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros juhtúrós csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell felszeletelve
25 dkg bacon
1 pohár joghurt
3 gerezd zúzott fokhagyma

bors

A töltelékhez:
20 dkg juhtúró
2 db tejben áztatott zsemle
1 tojás

bors
kapor
esetleg pici zsemlemorzsa
olívaolaj

Elkészítés:
A hússzeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd a csirkemelleket belenyomkodjuk, és hagyjuk pácolódni egy órát. Addig elkészítjük a tölteléket: a hozzávalókat összekeverjük, a sózással vigyázzunk, mert a juhtúró elég sós. A pácolt csirkemelleket a kiterített baconszeletekre helyezzük, majd ráhalmozunk a töltelékből, feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval. Olívaolajjal kikent jénaiba szépen sorban lerakjuk. Letakarjuk alufóliával, 30 percet sütjük előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és szépen megpirítjuk. Köretnek burgonyapürét találunk, lehet rátenni reszelt sajtot.


A receptet beküldte: felhő2010


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-diós csirkemell » Nyári tepsis csirkemell » Legegyszerűbb csirkemell » Juhtúrós galuska
» Kapros zaftos süllő » Töltött csirkemell » Almás-fűszeres csirkemell » Kapros-túrós csusza
» Csirkemell sajtmártásban » Baconos-sajtos csirkemell » Magos csirkemellsaláta » Mézes Gyömbére Csirkemell
» Sajtos gombás csirkemell » Alufóliás csirkemell » Csirkemell vagdalt » Tojásban pácolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.