Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros juhtúrós csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell felszeletelve
25 dkg bacon
1 pohár joghurt
3 gerezd zúzott fokhagyma

bors

A töltelékhez:
20 dkg juhtúró
2 db tejben áztatott zsemle
1 tojás

bors
kapor
esetleg pici zsemlemorzsa
olívaolaj

Elkészítés:
A hússzeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd a csirkemelleket belenyomkodjuk, és hagyjuk pácolódni egy órát. Addig elkészítjük a tölteléket: a hozzávalókat összekeverjük, a sózással vigyázzunk, mert a juhtúró elég sós. A pácolt csirkemelleket a kiterített baconszeletekre helyezzük, majd ráhalmozunk a töltelékből, feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval. Olívaolajjal kikent jénaiba szépen sorban lerakjuk. Letakarjuk alufóliával, 30 percet sütjük előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és szépen megpirítjuk. Köretnek burgonyapürét találunk, lehet rátenni reszelt sajtot.


A receptet beküldte: felhő2010


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis vadas csirkemell » Ananászos csirkemellfilé » Indiai csirkemell » Borzas csirkemell 3.
» Csirkemell vagdalt » Sajtos csirkemell filé » Majoránnás csirkemellfilé » Bakonyi csirkemell
» Kapribogyós csirkemell » Makói rántott csirkemell » Narancsszószos csirkemell » Sajtban sült csirkemell
» Túrós-kapros rakott tészta » Szabolcsi csirkemell » Rakott juhtúrós laska » Csirkemell banánnal töltve


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.