Tutireceptek.hu fejléc

Olajos mag-tej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Alapanyag:
• 5 dkg olajos mag
• 5 dl langyos víz (desztilált vagy szűrt)
Édesítő:
• 1 evk. agavészirup (juharszirup, rizsmaláta, maltex, hőkezeletlen méz, stb.)
Ízesítő:
• Bourbon vanília

Elkészítés:
Az olajos magot ledaráljuk, a langyos vízzel és az édesítővel turmixgépben elkeverjük, 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.

Tanácsok:
Azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apró olajos gombafejek » Tejfölös, olajos » Olajos piskóta gyümölccsel » Almás olajoshal saláta
» Olajos kuglóf » Olajos gomba » Tökmagolajos saláta » Olajos paprika(Savanyúság)
» Olívaolajos fokhagyma » Olajos halas szendvicskrém » Olajos halkrém » Olajos kakaós
» Olajos kifli » Automobile » Eperkoktél másként » Aperol koktél magyarosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.