Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olajos mag-tej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Alapanyag:
• 5 dkg olajos mag
• 5 dl langyos víz (desztilált vagy szűrt)
Édesítő:
• 1 evk. agavészirup (juharszirup, rizsmaláta, maltex, hőkezeletlen méz, stb.)
Ízesítő:
• Bourbon vanília

Elkészítés:
Az olajos magot ledaráljuk, a langyos vízzel és az édesítővel turmixgépben elkeverjük, 5 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.

Tanácsok:
Azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apró olajos gombafejek » Olajos gomba » Olajos halas szendvicskrém » Almás olajoshal saláta
» Olajos piskóta gyümölccsel » Olajos kifli » Tökmagolajos saláta » Olajos kuglóf
» Olajos kakaós » Olívaolajos fokhagyma » Olajos paprika(Savanyúság) » Tejfölös, olajos
» Olajos halkrém » Barbara » Red Line » Dinnye bólé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.