Tutireceptek.hu fejléc

Orosz hússaláta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kozepes szem(kb 15 dkg )burgonya
1 alma
10 dkg ecetes uborka
15 dkg sertéssült vagy maradék fõtt hús
2 fõtt tojás
1 tubus majonéz
kevés só,bors
1 kk mustár
1 citrom leve
1 kk porcukor

Elkészítés:
A burgonyát fõzzük meg héjában, hûtsük le hámozzuk meg és gyufaszál (zsülienre)vekonysagura metéljük.A meghámozott kimagozott almát az uborkát és a húst ugyanigy metéljük.A fõtt tojásokat felezzük meg és szeleteljuk fel.A majonézt sóval borssal citromlével és a porcukorral keverjük el.Utána a metéltre vágott hozzávalókkal keverjük össze. 1-2 órát hagyjuk érlelõdni.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 341 kcal

A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz teasüti » Hússaláta » Oroszos hússaláta » Orosz kávékoktél
» Mogyorószószos csirkemell » Orosz jégkrém » Zöldségleves oroszosan » Orosz csirkeleves
» Egyszerű hússaláta » Szárnyas hússaláta » Orosz céklasaláta » Hússaláta oroszosan
» Ponty oroszosan » Orosz húsleves » Oroszpite » Gyümölcsös hússaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.