Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Orosz hússaláta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kozepes szem(kb 15 dkg )burgonya
1 alma
10 dkg ecetes uborka
15 dkg sertéssült vagy maradék fõtt hús
2 fõtt tojás
1 tubus majonéz
kevés só,bors
1 kk mustár
1 citrom leve
1 kk porcukor

Elkészítés:
A burgonyát fõzzük meg héjában, hûtsük le hámozzuk meg és gyufaszál (zsülienre)vekonysagura metéljük.A meghámozott kimagozott almát az uborkát és a húst ugyanigy metéljük.A fõtt tojásokat felezzük meg és szeleteljuk fel.A majonézt sóval borssal citromlével és a porcukorral keverjük el.Utána a metéltre vágott hozzávalókkal keverjük össze. 1-2 órát hagyjuk érlelõdni.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 341 kcal

A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz húsleves » Orosz saláta » Hideg orosz tejfölleves » Oroszos hússaláta
» Gyümölcsös hússaláta » Hússaláta » Oroszkrém torta II. » Orosz céklasaláta
» Orosz almás lepény » Oroszkrém Torta » Oroszpite » Oroszkrém
» Ponty oroszosan » Orosz édesség (túrós) » Orosz burgonyasaláta » Egyszerű hússaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.